Tuesday, May 5, 2009

INFORMASI BERGUNA DARI K TON :)

Assalamualaikum...kawan2 sekelian..

Alhamdulillah..selepas sahaja K Ton selesai bersama WHI semalam., terus sahaja mendapat panggilan telefon dan sms yg tidak henti2 dari kawan2 di luar sana yang semangatnya berkobar2 ingin belajar menjahit tudung dari K Ton dan ada juga yang ingin membeli tudung yang K Ton jahit, juga nak tahu kat mana nak dapatkan pola, kain/bahan untuk menjahit tudung sendiri. So kepada yang telah bertanya, ini sedikit info dari Kak Ton:



1. Kelas Tudung Kak Ton

Kak Ton akan adakan kelas dlm masa terdekat (tentative date 17/5 & 23/5), tempat dan bayaran akan d beritahu kemudian.


2. Tudung Kak Ton @ Koleksi Mysara

Buat masa sekarang stock ready made tudung telah habis! Sekiranya ada, akan d postkan dlm blog ini :). Maaf ya, K Ton tidak mengambil tempahan!


3. Material untuk Tudung

Untuk yang bertanya mengenai pola, kain jersey, kain untuk awning, kertas gam, batu permata, mesin jahit dan sebagainya, bolehlah pergi ke sini -- http://tudungcari.forumotion.com/. BOLEH BELI...MACAM@ ADA! Tips untuk menjahit tudung pun ada d situ..


4. Ukuran/Cara Menjahit

InsyaAllah, K Ton akan buat satu post istimewa cara2 menjahit tudung versi Kak Ton. Sementara itu boleh lah tengok dlm forum ni cara2 menjahit dari kawan2 K Ton --




Jumpa Lagi..Selamat Menjahit!

3 comments:

zuwaidah said...

Kak Ton, kalau dpt belajar menjahit tudung versi kak ton secara efektif mesti best.... Dan juga tak sabar nak tunggu post istimewa cara2 menjahit versi kak ton tu....
nanti gi tahu saya bila kelas on 23/5 dan paymentnya.

Basikal Jepun said...
This comment has been removed by the author.
Basikal Jepun said...

Wow..congrats K TonS!
You one of the rare person who is this field then!
So kak, you are like mine too! doin a rare product to Malaysian rite?
Singgah jenguk ke blog saya ya;
http://basikaljepun.blogspot.com
wanna be your follower lah!

Post a Comment