Wednesday, April 29, 2009

SOmE TuDUNGs FoR SaLE...SOLD OUT!

REady!






More to come...yg plain n printed jersey



10 comments:

Michael said...

Nampak kaler memang lawa-lawa. Tapi semuanya berlipat. Tak dapat bayangkan rupa kalau di pakai. Tak try guna model ke?



Black paper steak, Chicken chop, lamb chop, Fish & Chip cuma RM5 sepinggan lengkap? http://masakanbarat.atspace.com/

Rozlan Mohamed Noor (RMN) said...

Salam, kak ton.. saw U on TV!! just visit right after u mention your blog. Nnti, dtg blog saya juga yer. www.celikhuruf.blogspot.com

Zaza said...

Salam kakton.. tgk u kat TV3 tadi, terus visit kak ton punye blog, berminat kat kakton punye tudung2 tu, bila kakton buat kelas menjahit tudung tu lg... berminat la... sya di bandar baru bangi sek 7

ANITA said...

salam perkenalan... juz saw u on tv this afternoon.. really interested to learn how to sew the latest tudung.. cantik2 la .. geram..terus buka ur blog pas tgk tv td..he3.. excited ni..

boleh belajar tak? how much..? my email add:

nita_060816@hotmail.com

eastwandy said...

Assalamualaikum.Bini saya pun geram jugak.camner nak jahit tudung tu bole ajar tak melalui emel saya:wandys7@gmail.com

WANITA PERSONA said...

ANI

salam. saya sangat tertarik dan berminat dengan tudung2 kak ton tadi. Coraknya menarik.... dan cantik.. sekali, jahitannya pun kemas. Kalau berminat nak buat bisnees dan ambil banyak berapa ya.... harganya. Kalau harga berpatutan bolehlah saya jadi agent.

zuraini70@gmail.com

hamidah said...

assalamualaikum....saya Pn.Hamidah dari kedah dan saya berminat nak belajar tudung dari Kak Ton.boleh tak Kak Ton hantar e-mel kat saya...hamidahntahir.gmail.com...harap Kak Ton dapat mengajar saya cara menjahit tudung....

nini said...

salam... tgk kak ton td..best jer tgk kak ton menjahit macam sng...ada nk wat kelas ker...nk belajar la

Kak Ton @ Kak Lily said...

Michael~Smalam tu tumpukan pada jahitan sbb tu berlipat je semua :)
RMN ~ Kton dah singgah ke blog awak tp lom abis baca..sambung nanti ye!
ZaZa~ Kelas akan d adakan secepat mungkin. Check blog Kton selalu ye!
Anita~ nanti belajar jahit tudung ye!
Iswandy~tunggu post Kton pasal cara menjahit tudung ya!
WP~akak menjahit part time aje :)
Pn Hamidah~tunggu post pasal cara menjahit tudung ya!
Nini~ tunggu akak umumkan pasal kelas tudung ye!

hamidah said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment